Στο ιατρείο παρέχεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς μέσω ολοκληρωμένης αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπείας γαστρεντερικών και ηπατικών διαταραχών. Αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ασθένειες και καταστάσεις που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, όπως οι φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, η κοιλιοκάκη, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και η γαστροοισοφαγική παλινδρομική νόσος.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Παρέχονται υπηρεσίες που περιλαμβάνουν διάγνωση και διαμόρφωση της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης σε όλους τους ασθενείς που πάσχουν από διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του πεπτικού συστήματος που αφορούν τον οισοφάγο, το στόμαχο, το λεπτό και παχύ έντερο, το ήπαρ, τα χοληφόρα αγγεία και το πάγκρεας.

Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση. Λαμβάνεται λεπτομερές ιστορικό, συζητώνται τα πιθανά αίτια της εκάστοτε πάθησης, οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να υποβληθούν και η θεραπεία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν. Παρέχονται όλες οι όλες οι δυνατότητες για ολοκληρωμένη διάγνωση, με την πραγματοποίηση εξειδικευμένων ενδοσκοπικών εξετάσεων. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με τη χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ακρίβειας των αποτελεσμάτων και της επιτυχίας της θεραπείας. Παράλληλα, συστήνονται αλλαγές στον τρόπο ζωής των ασθενών, προκειμένου η κάθε θεραπευτική προσέγγιση να είναι επιτυχής στην ανακούφιση κι εξάλειψη των συμπτωμάτων.

Διάγνωση & θεραπεία παθήσεων ανώτερου πεπτικού

Στο ιατρείο πραγματοποιείται διάγνωση και θεραπεία παθήσεων που πλήττουν το ανώτερο πεπτικό όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, το πεπτικό έλκος, το κοιλιακό άλγος, τα νεοπλάσματα ή οι αιμορραγίες ανώτερου πεπτικού, με την εφαρμογή διαγνωστικής ή και θεραπευτικής γαστροσκόπησης. Άλλες ενδείξεις για γαστροσκόπηση αποτελούν η δυσφαγία, η δυσκαταποσία, η κατάποση ξένου σώματος ή τα δυσπεπτικά ενοχλήματα.

Παροχές για διάγνωση & θεραπεία παθήσεων κατώτερου πεπτικού

Παράλληλα, διαγιγνώσκονται και θεραπεύονται παθήσεις που αφορούν το κατώτερο πεπτικό, όπως οι φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η αιμορραγία κατωτέρου πεπτικού, η δυσκοιλιότητα, η χρόνια διάρροια ή οι πολύποδες εντέρου. Οι παθήσεις αυτές ανευρίσκονται και αντιμετωπίζονται μέσα από την κολονοσκόπηση. Η ενδοσκοπική εξέταση της κολονοσκόπησης μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο για διαγνωστικούς, όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς, ενώ παρέχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα αφαίρεσης πολυπόδων τη στιγμή της ανεύρεσής τους.

Στο ιατρείο διερευνώνται παθήσεις του λεπτού εντέρου, ενώ εφαρμόζονται επίσης εξειδικευμένες ενδοσκοπικές τεχνικές όπως ο ενδοσκοπικός υπέρηχος, για τη διερεύνηση παθήσεων που αφορούν τον πεπτικό σωλήνα και το πάγκρεας, με ταυτόχρονη δυνατότητα λήψης δείγματος για βιοψία. Διενεργούνται επίσης εξειδικευμένες εξετάσεις για τον εντοπισμό του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

Οι ενδοσκοπικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο ιατρείο με απόλυτη ασφάλεια, ενώ είναι ανώδυνες για τον ασθενή. Παρέχονται εξατομικευμένες, ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες για όλες τις γαστρεντερολογικές παθήσεις, με τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επιλογών αξιολόγησης και θεραπείας. Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση, ώστε να βρει αποτελεσματική λύση σε κάθε πάθηση που τον ταλαιπωρεί.